Aivan ihastuttavan aromin jälkkäriin saa, jos tipauttaa sekaan ruusu- tai appelsiininkukkavettä. Tai vaihtoehtoisesti maustaa jogurtin Amarettolla.
Sairaan hyvää saa myös, jos korvaa mantelit saksanpähkinöillä ja lorauttaa pinnalle vaahterasiirappia!
Reilusti jälkkäriä neljälle:
5 dl tölkki Valion turkkilaista jogurttia
makeutukseen tomusokeria maun mukaan, aloita n. 1/2 desillä
2 tl murskattua kardemummaa
kourallinen rouhittuja manteleita
kourallinen rouhittuja pistaasipähkinöitä
Makeuta jogurtti ensin tomusokerilla.
Lisää loput ainekset.
Annostele nätteihin pieniin laseihin ja anna makujen tekeytyä jääkaapissa pari tuntia.
Juuri ennen tarjoilua ripottele pinnalle manteli- ja pähkinärouhetta ja lorauta hieman juoksevaa hunajaa.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti