Kuka väitti, ettei kaikkea muka voi saada? Hah! Kun tekee mieli sekä syntisen samettista, suussa sulavaa mutakakkua että Britan paahdettujen manteleiden makuista rapsahtelevaa marenkia, syntyy mutaojan kautta kahvipöytään kiivennyt Dirty Brita.
Mutaojaosastoa edustaa tässä versiossa ikiaikainen lemppari, hyväksi havaittu Talon Suklaakakku. Noin vartti ennen arvioitua kypsymisaikaa pinnalle levitetään Britan marenki:
2 munanvalkuaista
1,5 dl sokeria
Vatkaa kovaksi vaahdoksi.
Levitä marenkivaahto kakun pinnalle, ripottele päälle mantelit ja työnnä komeus takaisin uuniin. Kun marenki on saanut kauniin värin pintaansa ja mantelit paahtuneet, anna jäähtyä hetki. Tomuttele pinnalle tomusokeria ja koristele vaikka sulatetulla suklaalla, kuten tässä.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti